outhands

Niek Oosterlee ook volgend seizoen op de Middelmors

 Verheugd maken het bestuur en de technische commissie bekend dat hoofdtrainer Niek Oosterlee ook in het volgende seizoen de hoofdtrainer zal zijn van Rijnsburgse Boys. Hij heeft dit vanavond zelf ook bekend gemaakt aan de selectie en de technische en medische staf.  Niek gaat hiermee volgend jaar zijn 6e seizoen in op de Middelmors.

In een reactie geeft Niek aan: “Ik ben er erg blij mee, omdat ik vind dat Rijnsburgse Boys één van de mooiste amateurclubs is. Om hier te mogen werken is iets heel speciaals. Rijnsburgse Boys is een échte club en het voetbal leeft in het dorp enorm. Ik vind dat alle randvoorwaarden perfect worden ingevuld. Ik heb een fijne staf om mee samen te werken, zowel technisch als medisch. Ik ben blij dat ik het uitgezette traject verder mag uitbouwen en verbeteren in de komende maanden. We zijn bezig een nieuwe ploeg neer te zetten en het is mooi dat ik dat mag voortzetten. Dit wordt mijn zesde seizoen en het is de eerste keer dat ik zo lang bij een club ben. Ik heb ook écht iets met het dorp en de club, ik heb het enorm naar m’n zin. Mijn vrouw komt hier vandaan, ik heb er zelf gespeeld, ik kom hier al vanaf m’n zeventiende. Natuurlijk heeft Rijnsburgse Boys een kritische aanhang, dat mag ook, vind ik. Dat maakt het werk extra leuk en geeft een flinke uitdaging. Ondanks de slechte seizoenstart van dit jaar vind ik het heel plezierig dat we door rust en vertrouwen de kans krijgen om verder te bouwen!”

Wij feliciteren Niek hiermee van harte en hebben het vertrouwen dat hij na de moeizame seizoenstart zijn sterk vernieuwde selectie zodanig kan laten voetballen dat alsnog de gestelde doelen kunnen worden behaald. Wij wensen Niek, selectie en staf daarbij alle succes.