Bram van Egmond

Niek Oosterlee aan tafel bij RTV Katwijk Sport

We hebben pas twee speelronden achter de rug maar nu al is de topklasse het gesprek van de dag. Berichten over de mogelijke schorsing van Raily Ignacio, het plotselinge ontslag van IJ’vogels trainer Dogan Corneille en de dopingaffaire bij SV Spakenburg deden de sociale media exploderen. Komende vrijdagavond worden liefhebbers van de topklasse verwend met een speciale radioshow waarin diverse hoofdrolspelers te gast zijn. De volgende gasten nemen deel aan de voetbaltafel:
19:00 uur: Dossier Topklasse met de trainers Niek Oosterlee (Rijnsburgse Boys), Cesco Achterberg (trainer Excelsior Maassluis), John Blok (Scheveningen) en Bart Logchies (Ajax am.)
20:00 uur: Dossier hoofdklasse met o.a. als gasten Dick Schreuder (trainer Katwijk) en Hein van Heek (FC Rijnvogels)
Als je alles over het nieuwe topklasse seizoen wilt weten, dan mag je deze uitzending niet missen! De radio-uitzending zal duren tot 21:00 uur. Je kunt meeluisteren via FM 106.8 of via de website http://sport.rtvkatwijk.nl (kies links onderaan voor webradio). In de tv-uitzending van RTV Katwijk Sport (maandagavond 21:00 uur, herhaald om 23:30 uur en 00:30 uur) is een samenvatting te zien van de hoogtepunten uit de radioshow.