secretariaat

Namens de selectie

Beste Rijnsburgers,
Gisteren verscheen er een schitterende column op de website die de spijker op z’n kop sloeg. Wat willen wij graag weer met z’n allen naar de wedstrijd, zonder Corona, zonder regels, zonder dat gezeur van reserveren. Lekker dicht tegen elkaar aan op een volgepakte tribune, joelend wanneer de scheids een verkeerde beslissing maakt, juichen bij een doelpunt.
Hoe graag zouden wij de supporters van de tegenpartij weer zien afdruipen na een nederlaag op een volle Middelmors. Op dit moment lijkt dit soort vroeger hele normale gang van zaken een utopie.
Ook wij zouden heel graag weer voor een volle Middelmors spelen en na afloop met de sponsoren en supporters afsluiten in de Business club en kantine. Ook wij willen weer een normale wedstrijddag waarop wij met z’n allen weer in één kleedkamer kunnen.
Maar….. Ook wij spelers merken dat er wel 600 toeschouwers op het sportpark zijn. Het geeft ons extra steun en kan soms het verschil maken in een wedstrijd. Het allerergste voor ons zou zijn dat wij straks zonder publiek moeten spelen.
De vrijwilligers hebben keihard gewerkt om ervoor te zorgen dat de wedstrijden kunnen worden bekeken op anderhalve meter afstand. De rode linten vloeken met het geel maar het zorgt er wel voor dat het allemaal kan.
Daarom vragen wij iedereen om zich toch aan de maatregelen te houden en vol te houden tot alles weer kan. Want ook al zijn het wat minder toeschouwers dan normaal, het is altijd beter dan een lege tribune.
Namens de selectie bedanken wij iedereen die zich inzet voor de hele club of het nou met betrekking tot corona is of het inschenken van de koffie. Iedereen draagt zijn steentje bij en zo willen wij het graag houden.
Houd u aan de maatregelen en wij komen er wel doorheen. De selectie voelt uw steun en waardeert het zeker.
Dus nogmaals bedankt en houd vol!
Misschien tot zaterdag en een goed weekend.
Namens de gehele selectie van Rijnsburgse Boys 1
Bram Ros