Bram van Egmond

Muntenactie winkeliers vereniging De Hoftuin

Zaterdag 4 januari om 12 uur is de aftrap gedaan voor de muntenactie van Winkelcentrum In de Hoftuin. Diverse verenigingen waaronder Rijnsburgse Boys, Madjoe, Flora Band, DWS, de Schaatsclub en Valken ‘68 kunnen met elkaar € 10.000 aan munten verdienen!
 

Voor de aftrap van deze actie is Joshua Walters uit de JO11-1 het gezicht voor deze actie. Hij mocht na de fotoshoot de eerste 100 munten al in ontvangst nemen.
Rijnsburgse Boys hoopt zoveel mogelijk munten op te halen om nieuwe kleine stalen doeltjes te laten maken waar de jeugd veilig mee kan trainen! Aangezien Rijnsburgse Boys dit jaar hun 90-jarig jubileum viert hopen we dat veel leden boodschappen zullen doen in ons winkelcentrum en daarmee veel munten bij elkaar sparen!

Deze week zal ons meidenteam JO9-6 een vlog maken om zo ons doel te promoten. Deze zal komende weken te zien op social media! Wij hopen dat u onze club zal steunen en daarmee ook de middenstand in Rijnsburg!
Houd de krantjes en social media in de gaten om de start van deze actie niet te missen! Alvast bedankt namens het Bestuur.