outhands

Multisport aanbieding exclusief voor RBB leden!

Sport & fitnesscentrum Multisport BV doet als sponsor van RBB met de zomerstop in zicht alle leden van RBB een leuke aanbieding zodat iedereen zich tijdens de zomermaanden toch goed in shape kan houden.

Op vertoon van je leden/spelerspas ontvangt iedere speler v.a 16 jaar 30% korting op een fitnessabonnement. Trainen en gebruik maken van alle faciliteiten zoals groepslessen, sauna, enz. is al mogelijk v.a € 18,90 per maand indien je 16 t/m 18 jaar bent en ben je ouder betaal je slechts € 23,80 per maand. Daarnaast heeft Multisport ook voor deze zomer weer zijn Zomerstrip Aktie. Een rittenkaart van 15 x trainen die 4 maanden geldig is en slechts € 95,- kost (normale prijs € 125,-). Voor de jeugd t/m 15 jaar is de prijs € 60,- .

Kortom zorg dat je de tegenstander een slag voor bent, het komende seizoen en houd jezelf in shape. Dit is in ieder geval mogelijk bij Multisport. Indien je gebruik maakt van de aanbieding of de kaart kun je op verzoek een puur sport specifiek trainingsschema krijgen gericht op het voetbal.