outhands

Mulderbokaal voor Bennie van Noord

Afgelopen zaterdagavond werden tijdens een drukbezochte sponsoravond de bokalen uitgereikt van het Mulder Handel en Verhuur klassement. Arno Mulder van het gelijknameige bedrijf reikte de bokalen met de daarbij behorende enveloppen uit. De eerste prijs was voor Bennie van Noord.

Een team van deskundige en kritische volgers van Rijnsburgse Boys 1 geeft elke wedstrijd punten aan de spelers van ‘ons’ vlaggeschip. De tussenstand van het klassement werd steevast vermeld in het programmablad en in ‘De Rijnsburger.’ De laatste weken echter niet meer, dus tijdens de uitreiking was toch sprake van enige spanning. De eindstand geeft een goed beeld van spelers de het hele seizoen een constante en goede indruk hebben gemaakt. Opvallend was wel dat de gehele top 3 deel uitmaakt van de verdediging van de boys. Op de derde plaats eindigde namelijk Jelle Bouma, terwijl de tweede plek voor aanvoerder Dennis Groot was weggelegd. De absolute nummer één was geen verrassing. Die was voor iemand die op het laatste moment aan de selectie van Rijnsburgse Boys werd toegevoegd. Iemand die kwam, zag en overwon. De Mulder Handel en Verhuurbokaal was voor Bennie van Noord.

De sponsoravond was de laatste waar spelers en sponsors elkaar dit seizoen ontmoetten. Arno Mulder nam daarom de vrijheid om alvast officieus afscheid te namen van trainer Ted Verdonkschot. Ook voor hem was er een herinneringsbokaal en een dinerbon. Verder vanzelfsprekend weinig plichtplegingen, want het grote werk moet nog beginnen. Technische staf en spelers zijn er klaar voor en beloven een spannende strijd om de landstitel(s).