Bram van Egmond

Mouw-sponsor HWS Verhuur B.V.

Het bestuur van de Businessclub en het bestuur van de vereniging Rijnsburgse Boys zijn bijzonder trots u te kunnen mededelen, dat woensdag 25 maart  2015 de ondertekening heeft plaats gevonden van een nieuw contract. HWS Verhuur B.V. is  Mouw-sponsor geworden. Het contact is voor een periode van 4 jaar.

hws

HWS Verhuur BV is al meer dan 30 jaar toonaangevend op het gebied van hoogwerker verhuur.
Vanuit de vestigingen in Noordwijk en Nunspeet verzorgen wij een landelijke dekking.
HWS Verhuur BV levert hoogwerkers, heftrucks, maar ook rolsteigers en bijvoorbeeld ladderliften aan bedrijven en particulieren tegen zeer scherpe tarieven.
Door continue te investeren in nieuwe machines bent U verzekerd van een bedrijfszeker product welke geleverd wordt volgens de nieuwste technieken en veiligheidseisen.
HWS Verhuur BV heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Naast dat wij er alles aan doen om onze hoogwerkers zo veilig mogelijk te verhuren is het aan de andere kant van belang dat de bediening even deskundig gebeurt.
HWS heeft het IPAF opleidingsprogramma in huis. Deze opleiding heeft als doel uw medewerkers op te leiden tot deskundige gebruikers en bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte.
Hiermee zorgt HWS Verhuur BV samen met U voor een veilige werkplek.
Kijk voor meer informatie op: www.hws.nl