outhands

Morgen: Open Dag bij Rijnsburgse Boys

Het is nog maar een paar dagen en dan is het alweer zover:

De traditionele Open Dag van en bij Rijnsburgse Boys vind plaats op zaterdag 4 augustus 2012. De zeer succesvolle Open Dag van het afgelopen jaar is de aanleiding geweest om te besluiten min-of-meer hetzelfde programma aan te houden

Dit betekent dus dat alle jeugd om 12.30uur het eerste veld mag betreden om daarop te trainen, in verschillende vormen, met spelers en trainers van de A-selectie. Rond 13.45uur staat er eten klaar in de kantine en kun je dus met je favoriete speler aan tafel gaan zitten en zij zullen handtekeningen uitdelen. Om 15.30uur zullen de stadionspeakers Hans Oudwater en John Spekman de gehele selectie aan iedereen voorstellen en om 16.00uur begint de wedstrijd, tegen Nieuwenhoorn (zondag Hoofdklasse A), waarmee de Open Dag afgesloten zal gaan worden. Tegelijkertijd speelt Rijnsburgse Boys 2 tegen Nieuwenhoorn 2!

Kortom: een prachtig programma en ook prachtig weer is besteld!

Zorg dat je erbij bent: alle jeugd is vanaf 12.00uur welkom, kom in je voetbaltenue en het wordt de dag van je leven…….

Om het geheugen nog even op te frissen heeft Dick Blom een prachtig filmpje gemaakt van de laatste editie en die kun je HIER bekijken. Een video van RBB-TV kunt u hier bekijken.