Henk Hogewoning

Mooie cheque van Rabobank voor Rijnsburgse Boys

Voorzitter Peter Zandbergen ontving vorige week een cheque ter waarde van 2739,19 uit handen van Maarten Barnhoorn van Rabobank Leiden-Katwijk. Het geld kwam binnen na een oproep aan klanten van Rabobank om op Rijnsburgse Boys te stemmen tijdens de actie Rabo Clubsupport.

Het geld wordt gebruikt om nieuw trainingsmateriaal aan te schaffen voor de jeugdteams. Nu loopt iedereen met verschillende pionnen en hesjes in eigen (boodschappen-)tassen. Het doel is dat elke lichting een eigen sporttas heeft met daarin een eigen kleur hesje, verschillende kleuren pionnen en doppen.

Ook willen we ladders en hekjes kopen en nieuwe kleding voor de allerjongsten. Die spelen onderlinge potjes en krijgen een shirtje van de topclubs in Europa. Deze zijn echter sterk verouderd en niet meer compleet.

Wat is Rabo ClubSupport?
Rabo ClubSupport van Rabobank Leiden-Katwijk steunt initiatieven in Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Hiervoor verwacht de bank geen tegenprestatie. Het fonds richt zich op initiatieven die een duurzame verbetering voor de samenleving realiseren. Denk bijvoorbeeld aan middelen voor gehandicapte sporters of het mogelijk maken van de plaatsing van zonnepanelen bij een club.

Jaarlijks hebben leden van verenigingen en stichtingen die klant zijn van de bank, de gelegenheid een wens in te dienen. Een wens mag maximaal €5000,- kosten. Na nominatie door een jury is het aan de klanten en leden van de bank om hun (digitale) stem uit te brengen op de genomineerde wensen. Hoe meer stemmen, hoe groter de financiële bijdrage. Dit jaar kon tot 26 september worden gestemd.

Dank aan iedereen!
Rijnsburgse Boys bedankt iedereen heel hartelijk die op onze club heeft gestemd. Mede dankzij hen kunnen we de jeugd nog betere trainingsfaciliteiten aanbieden.