outhands

Mini Fjes 2 keer tweede in Katwijk

Op woensdag 24 december traden de jongste voetballers aan in het Groot Katwijks voetbaltoernooi. Dit toernooi georganiseerd door vv Katwijk werd gehouden in de vernieuwde sporthal Cleijn Duyn. Rijnsburgse Boys, Katwijk,
Rijnvogels, Valken 68 en Quick Boys hadden ieder 2 teams afgevaardigd voor het toernooi. Voor de boys was dit de eerste keer dat ze buiten Rijnsburg speelde.

De teams werden verdeeld over 2 poules van 5 teams. Na een officiële opkomst met alle verenigingen en een toespraakje van de voorzitter van Katwijk kon het toernooi beginnen. Onze jongens lieten zich van hun beste kant zien. Ze speelde met veel plezier en inzet de 4 wedstrijden. Na de laatste wedstrijden kwam er voor beide teams van Rijnsburgse Boys een tweede plaats uit. In beide poules werd Valken 68 met overmacht kampioen.

Na de laatste wedstrijd was er weer een gezamenlijke opkomst vanuit de hal. Onze Boys zorgde daar voor de show door op te komen met een Rijnsburgse Boys sjaal en de uienkreet. Hierna volgde de prijsuitreiking en kon iedereen blij en moe gestreden weer naar huis.

Jongens het was helemaal TOPPIE, jullie zijn super uien.

De foto’s kunnen jullie hier bekijken.