outhands

Middelmorstoernooi: het 2e neemt revanche!

Afgelopen zaterdag was er weer het traditionele Middelmorstoernooi weer gehouden. Dit keer hadden zich 15 teams ingeschreven en aangezien ieder team ook daadwerkelijk op kwam dagen was het toernooi in dat opzicht weer zeer geslaagd. Daarnaast werkte het weer goed mee, een zonnetje en niet al te warm door een verkoelend briesje. En toen het eerste uiteindelijk ook nog de bekerfinale wist te winnen kon de dag niet meer stuk!

Het toernooi zelf was verdeeld in 3 poules. In poule 1 won het 4e al haar wedstrijden gevolgd door het 14e en de A2 die allebei twee keer wonnen. Poule 2 werd gedomineerd door de A1. Het 15e werd knap 2e door 3 keer te winnen. Tot slot poule 3 waarin de dames zich knap weerden. Ook het 11e deed het in die poule erg goed. Achteraf kwamen zij 1 doelpunt tekort tegen het 2e, nu werd het 4-3, terwijl een gelijkspel genoeg was geweest voor poulewinst op doelsaldo.

De eerste finalewedstrijd, tussen het 4e en de A1, kende een spannende 2-2 als einduitslag. Vervolgens won het 2e van het 4e met 2-1 en was de laatste wedstrijd van de dag beslissend. De winnaar van vorig jaar, de A1, kwam vlak voor tijd nog terug tot 3-2 maar het eindsignaal was onverbiddelijk waarmee het 2e revanche nam voor de 1-0 nederlaag in de finale van vorig jaar!

Tot slot wil ik een ieder die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan het toernooi bedanken. Zonder iemand tekort te willen doen noem ik: de kantine medewerkers, Jaco Heemskerk, iedereen die gefloten heeft, de mannen van de barbecue onder leiding van Ryan van Tilburg, Jan Jungerius voor het nemen van de foto’s (klik hier) en uiteraard iedereen die heeft meegedaan aan het toernooi!

Tot volgend jaar.
Cor Kralt.