outhands

Met de supportersbus naar DOTO en RODA JC

DOTO
Zaterdag 17 September speelt Rijnsburgse Boys uit tegen DOTO. Supporters die met de supportersbus van YellowBlack mee willen kunnen van maandag t/m donderdag een kaartje kopen bij één van de verkooppunten; Aandewiel Sports and Fashion, tankstadion Dijksman en Videoland. Kaartjes kosten €10,00 dat is incl. een consumptie in de bus.

De vertrektijd van de bus is 13:00 uur vanaf sportpark de Middelmors (dit is de tijd dat de bus ook echt gaat !) Worden er minder dan 20 kaarten verkocht, dan gaat het niet door en krijgen de mensen hun geld terug.

RODA JC
Eindelijk is het zo ver we gaan naar Kerkrade. Op woensdag 21-september om 20.00 uur is de wedstrijd Roda JC – Rijnsburgse Boys en wij gaan er met een bus of bussen naar toe. De laatste keer dat deze twee ploegen met elkaar in aanraking kwamen was in 1983 en toen waren er meer dan 1000 Rijnsburg supporters bij. Omdat Yellow Black wil dat ook deze wedstrijd door zoveel mogelijk supporters wordt bekeken, hebben wij bussen geregeld. 

Omdat de wedstrijd om 20.00 uur begint moeten we op tijd gaan rijden daarom gaan we om 15.30 uur vanaf De Middelmors vertrekken naar Kerkrade. Dat houdt dus in dat u om 15.15 uur wordt verwacht op De Middelmors. U kunt kaarten kopen van maandag 12 september t/m maandag 19 september bij Videoland Rijnsburg, Garage Dijksman B.V.en Aandewiel Sports en fashion. De prijs zal € 25 zijn. Hiervoor krijgt u de busrit, entree en een gratis consumptie in de bus. Als het zover komt dat er minder dan 20 personen een kaartje hebben gekocht gaat er helaas geen bus anders wordt het te duur om de kosten te dekken. Neem dus zoveel mogelijk vrienden en kennissen mee want het is voor de spelers van Rijnsburgse Boys toch ook veel leuker als er supporters zijn?

(meer informatie over YellowBlack vindt u op www.yellowblack.nl)