outhands

Mensen gezocht voor geven circuittraining

Vanaf volgende week gaat het voetbalseizoen 2013-2014 op volle toeren draaien. Nu staan er binnen RBB een aantal dingen te veranderen en veranderingen gebeurt met vallen en opstaan. Op de woensdagmiddag bij de F-, E – en D-pupillen gaan we trainen middels een circuitmodel. Maar ja wat houdt dat nu eigenlijk in. Iedereen kent de visie en/of oefeningen van Wiel Coerver, Rene Meulensteen hier gaat het vooral om het eigen maken van talloze functionele bewegingen en oefeningen doormiddel van individuele en specifieke techniektrainingen.

Om te kunnen voetballen moet je  zoveel mogelijk controleren, domineren en over de tegenstander heen gaan en je moet je kunnen handhaven aan de bal in alle situaties om een complete voetballer te worden. Maar dit alles moet ook toegepast worden in de wedstrijd en dit gebeurt in de visie en/ of oefeningen van de KNVB. Al deze visies willen we gaan combineren door middel van het circuitmodel.

Maar helaas kan dit niet zonder de hulp van de ouder(s)/ verzorger(s)/ opa’s en oma’s/ broertjes en/of zusjes. Het enige dat u moet mee nemen is ongelooflijk veel enthousiasme. De oefenstof wordt voor u aangereikt dus u hoeft dat niet zelf te maken. U krijgt de oefenstof voor het weekend opgestuurd via de mail zodat u zich er volledig in kunt verdiepen en kunt oefenen. Ben Duwel is de coördinator op de woensdagmiddag en zet alles voor u uit.

Als u nu enthousiast bent geworden met u zich dan aan bij Jaco Hogewoning, via een mail: jaco.hogewoning@gmail.com