outhands

Mededelingen Rijnsburgse Boys – FC Lisse

 Parkeren:
Zaterdag 12 april zal er een aangepast parkeerplan van toepassing zijn op de Middelmors. In verband met de grote drukte die verwacht wordt, wordt iedereen dringend geadviseerd om zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen. Het parkeerterrein achter de sporthal zal weer volledig afgesloten worden voor autoverkeer en bestemd zijn als fietsenstalling. De parkeerruimte voor auto’s is dus zeer beperkt. Houd u hier rekening mee!

Supporters FC Lisse:
Voor een snelle doorstroming is er een aparte kassa en supportersvak voor supporters van FC Lisse. Deze FC Lisse-zijde is gesitueerd aan de kant van de lange staantribune.

Maatregelen:
Volgens KNVB richtlijnen is het duel aangemerkt als risicowedstrijd waarvoor tal van maatregelen zijn getroffen, zoals drooglegging van het sportpark op gebied van alcoholische dranken. Daarnaast is het betreden van het veld en het gebruik van vuurwerk ten strengste verboden, evenals zelf meegenomen blikjes, pakjes of flesjes drinken. Door de aanwezige ordehandhavers zal hierop worden toegezien en, indien nodig, adequaat worden opgetreden. Nabij de toegangshekken bestaat de mogelijkheid voor visitatie. Indien men daar niet aan wenst mee te werken kan toegang tot het sportpark worden ontzegd. Ieder wordt verzocht de aanwijzingen van de ordehandhavers op te volgen en de huisregels in acht te nemen.

Voorkom boete’s of zelfs punten in mindering voor uw vereniging. Wees supporter en houd u aan deze regels.
Laten we er met zijn allen een mooi voetbalfeest van maken.