outhands

Mededelingen Quick Boys – Rijnsburgse Boys

 Na een weekje competitierust in de Hoofdklasse A staat zaterdag 29 maart aanstaande de derby tussen Quick Boys en Rijnsburgse Boys op het programma. Met voor beide ploegen nog zes finales te gaan is komende zaterdag sprake van een ‘superfinale’ tussen twee potentiële titelkandidaten. Het mag duidelijk zijn dat in de race om de titel (tezamen met FC Lisse) de belangen voor beiden ploegen bijzonder groot zijn. Kortom een duel waarin het publiek wel eens de grote winnaar kan zijn, er wordt dan ook verwacht dat de publieke belangstelling voor dit duel enorm zal zijn. Mede a.g.v. de beperkte parkeerfaciliteiten rondom de Laan van Nieuw Zuid wordt dringend verzocht, voor zover mogelijk, met de fiets naar sportpark ‘Nieuw Zuid’ te komen. Indien u niet in de gelegenheid bent gebruik te maken van de fiets en u zich genoodzaakt ziet gebruik te maken van de auto wordt u verzocht deze, voor zover mogelijk te parkeren op parkeerterrein Zuid aan de Sportlaan. Door politie Hollands Midden is aangegeven dat parkeercontrole (vergunninghouders / betaald parkeren) in directe omgeving zal plaatsvinden.

Supporters van Rijnsburgse Boys kunnen gebruik maken van de achteringang nabij de Sportlaan aan de zuidzijde van het sportpark. Via een smal toegangspad langs de duinenrij krijgt men toegang tot de accommodatie. Zowel Quick Boys publiek als neutrale toeschouwers kunnen gebruik maken van de hoofdingang aan de Laan van Nieuw Zuid. A.g.v. KNVB richtlijnen is het duel aangemerkt als risicowedstrijd waarvoor tal van maatregelen zijn getroffen, zoals drooglegging van het sportpark op gebied van alcoholische dranken. Daarnaast is het betreden van het veld en het gebruik van vuurwerk ten strengste verboden, evenals zelf meegenomen blikjes, pakjes of flesjes drinken. Door de aanwezige ordehandhavers zal hierop worden toegezien en, indien nodig, adequaat worden opgetreden. Nabij de toegangshekken bestaat de mogelijkheid voor visitatie. Indien men daar niet aan wenst mee te werken kan toegang tot het sportpark worden ontzegd. Ieder wordt verzocht de aanwijzingen van de ordehandhavers op te volgen en de huisregels in acht te nemen.

Voorverkoop voor deze wedstrijd vindt plaats in het clubhuis op zowel sportpark ‘Nieuw Zuid’ alsmede op sportpark ‘Middelmors’ op donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur. Op donderdagmiddag tussen 15.00 uur en 17.00 uur vindt eveneens voorverkoop plaats in het clubhuis op sportpark ‘Nieuw Zuid’. Er wordt geadviseerd gebruik te maken van de voorverkoop waarmee lange wachtrijen bij de loketten worden voorkomen.

Aanvang van de wedstrijd is 15.00 uur, het sportpark is toegankelijk vanaf 13.30 uur.