outhands

Mededelingen Quick Boys

Voorverkoop zaterdag 15 november 11.00 – 12.00 uur op het secretariaat

Zaterdag 15 november aanstaande staat de competitiekraker tussen Quick Boys en Rijnsburgse Boys op het programma. Een duel tussen de huidige nummer 1 en 2 in de Hoofdklasse A wat de toch al mooie affiche nog aantrekkelijker maakt. Gelet op voorgaande is de algehele verwachting dat de publieke belangstelling groot zal zijn. A.g.v. de beperkte parkeerfaciliteiten rondom de Laan van Nieuw Zuid wordt ieder dringend verzocht met de fiets naar sportpark ‘Nieuw Zuid’ te komen. Indien u niet in de gelegenheid bent gebruik te maken van de fiets en u zich genoodzaakt ziet gebruik te maken van de auto wordt u verzocht deze, voor zover mogelijk, te parkeren op parkeerterrein Zuid aan de Sportlaan, waar geen betaald parkeren van kracht is. Door politie Hollands Midden is aangegeven dat parkeercontrole (vergunninghouders / betaald parkeren) in directe omgeving zal plaatsvinden.

Supporters van Rijnsburgse Boys kunnen gebruik maken van de achteringang nabij de Sportlaan aan de zuidzijde van het sportpark. Via een smal toegangspad langs de duinenrij krijgt men toegang tot de accommodatie. Zowel Quick Boys publiek als neutrale toeschouwers kunnen gebruik maken van de hoofdingang aan de Laan van Nieuw Zuid. A.g.v. KNVB richtlijnen is het duel aangemerkt als risicowedstrijd waarvoor tal van maatregelen zijn getroffen, zoals drooglegging van het sportpark op gebied van alcoholische dranken. Daarnaast is het betreden van het veld en het gebruik van vuurwerk ten strengste verboden, evenals zelf meegenomen blikjes, pakjes of flesjes drinken. Door de aanwezige ordehandhavers zal hierop worden toegezien en, indien nodig, adequaat worden opgetreden. Nabij de toegangshekken bestaat de mogelijkheid voor visitatie. Indien men daar niet aan wenst mee te werken kan toegang tot het sportpark worden ontzegd. Ieder wordt verzocht de aanwijzingen van de ordehandhavers op te volgen en de huisregels in acht te nemen.

Voorverkoop voor deze wedstrijd vindt plaats op het secretariaat van Rijnsburgse Boys op zaterdagmorgen a.s. van 11.00 uur tot 12.00 uur. We hebben 200 kaarten zittribune-zuid voor € 10,= en een enorme hoeveelheid staanplaatsen in het uit-vak voor € 7,= (kinderen en 65+ betalen € 4,=). Het zou mooi zijn als een groot deel van de tribune geel/zwart gekleurd is! Er wordt geadviseerd gebruik te maken van de voorverkoop waarmee lange wachtrijen bij de loketten wordt voorkomen.

Aanvang van de wedstrijd is 15.00 uur, het sportpark is toegankelijk vanaf 13.30 uur.