secretariaat

Mededeling van het secretariaat

Een nieuw seizoen betekent nieuwe kansen. Voor de nieuwe leiders en trainers, maar ook voor de mensen die al langer bekend zijn met het reilen en zeilen binnen de vereniging, is het goed om een aantal zaken weer te benoemen.

  • Het secretariaat is geen kantine. De ontvangstruimte naast het secretariaat is bestemd voor leiders , trainers en scheidsrechters. U kunt hier samen met uw tegenstander een bakje koffie of thee nuttigen en de gastheren begeleiden de ontvangst.
  • De leider van de thuisspelende vereniging draagt zorg voor limonade in de rust voor de tegenstander, te verkrijgen in de limonade ruimte. Graag ook de lege kannen daar na afloop weer terugzetten.
  • Tassen, ballen en jassen horen niet thuis in het secretariaat. U kunt erop gewezen worden dat er een tassenrek bij de kantine is voor dit soort zaken.
  • De elftallen die op donderdag als laatste trainen wordt vriendelijk verzocht de gebruikte mobiele doelen buiten het speelveld over de afrastering te plaatsen. Op die manier scheelt dat een hoop gesleep op de vroege zaterdagochtend om de speelvelden vrij te maken.
  • Zorg er als leider voor dat uw wedstrijdformulier netjes is ingevuld voor de wedstrijd en check na afloop de afhandeling. Uitslagverwerking kan alleen zonder narigheid als iedereen compleet is geweest met invullen.
  • Zorg dat u tijdig op uw speelveld bent, om uitloop te voorkomen. Eveneens is het gewenst dat u als leider nog even kijkt hoe de kleedkamer na gebruik is achtergelaten of er even bij blijft om bepaalde gedragingen te corrigeren. Daarmee bewijst u de club een grote dienst.

Bij voorbaat dank en een sportief en succesvol seizoen toegewenst!