outhands

Mededeling aan overige senioren; 200 kaarten al weg

Aan alle leiders van de Overige Senioren is inmiddels een email verstuurd, maar de leiders van RBB 13 en 15 krijg ik niet te pakken. Vandaar ook dit bericht als extra ‘reminder’ aan alle overige senioren (dames en heren uiteraard). Bij deze ontvangen al die spelers en speelsters een uitnodiging:

Een uitnodiging voor de Feestavond tijdens de Open Dag van Rijnsburgse Boys. RBB 6 heeft op de paasveiling een wedstrijd gekocht tegen RBB 1. Die is gepland op zaterdag 3 augustus tijdens de Open Dag. RBB 6 maakt daar natuurlijk weer iets ‘speciaals’ van!

Alles tijdens die dag staat volledig in het teken van KiKa (Kinderen Kankervrij) en dan bedoelen we ook echt alles

De dag begint om 12.00uur voor de jeugd en dat duurt tot ongeveer 18.00uur. De wedstrijd is trouwens om 16.00uur. ‘Voor de jeugd’ betekend niet dat het voor ‘ouderen’ niet interessant is. Integendeel zelfs…..

We hebben inmiddels toezeggingen van een groot aantal bekende Nederlandse zangers en zangeressen. En dus is er besloten, met goedkeuring van het bestuur overigens, dat er na de Open Dag een feestavond in de kantine komt! Die begint om 20.30uur en dat wordt een happening waar je U tegen zegt! De ‘namen’ die ons zijn toegezegd zijn o.a.: Wesley Klein, Sieneke, Wolter Kroes en Lesley Williams

Wij, als RBB 6, vinden dat deze avond allereerst toegankelijk moet zijn voor alle seniorenteams van RBB. Er is echter een maximaal aantal kaarten beschikbaar van 300 stuks! En dus zijn er ook een 2-tal regels van kracht in deze: VOL = VOL en wie het eerst komt……….. juist!

Via info@rbb6.nl kun je dus maximaal 2 kaarten per persoon reserveren. Vermeld daarin je naam, welk team je speelt en hoeveel kaarten (1 of 2) je wilt. Op geen enkele manier kunnen er per persoon meerdere kaarten worden gereserveerd en uitzonderingen kunnen we niet maken! Iedereen moet evenveel kans krijgen om de ‘RBB6 party‘ bij te kunnen wonen

De kaarten kosten 15euro per stuk en de VOLLEDIGE opbrengst daarvan gaat naar KiKa. Die 15 euro is dus alleen toegang tot het feest; eten en drinken zit daar (uiteraard) niet bij! Over de betaling van de kaarten en het afhalen ervan volgt later een bericht via de mail aan diegenen die kaarten hebben besteld!

We zien de aanvragen met belangstelling tegemoet

Namens RBB 6: zorg dat je op tijd bent, want er zijn tot vanmorgen ruim 200 kaarten gereserveerd!