Bram van Egmond

Matchwinner Maikey Parami te gast bij RTV Katwijk Sport TV

15-Maikey Parami
Het kostte bloed, zweet en tranen om de eindstreep te halen. Met een minimaal verschil (1-0) wist Rijnsburgse Boys de Amsterdamse bluf te temmen. De zege smaakte extra lekker want het betekende tevens een flinke klim op de ranglijst. Middelpunt van de feestvreugde was Maikey Parami, hij tekende voor de enige en daarmee winnende treffer.
Wekenlang was hij de held van Noordwijkerhout. Cameraploegen uit binnen- en buitenland verdrongen zich langs de lijn om een glimp op te vangen van de speler die VVSB het grootste bekersucces ooit bezorgde. Zijn winnende treffer in de KNVB kwartfinale tegen FC Den Bosch ging de wereld over en maakt hem plotsklaps een bekende Nederlander. Inmiddels beproeft Parami zijn geluk op sportpark Middelmors. Na een stroeve start lijkt hij steeds meer zijn draai te vinden in het elftal van Pieter Mulders. Zijn tweede goal van het seizoen was meteen een belangrijke en deed de Uien op plek acht belanden.
Maandagavond om 21:30u legt de sportredactie van RTV Katwijk de rode loper uit voor de matchwinner. Samen met Frank Venema (hoofdredactie voetbalindebollenstreek.nl) en presentator Marcel v.d. Vijver praat Parami over de wondere wereld van de bal. Een dik halfuur voetbalpraat in geel-zwarte kleuren. Kijk mee op Ziggo kanaal 41 (digitaal) of 45 (analoog). Vanaf dinsdagmiddag is de tv show ook terug te zien op YouTube of via www.rtvkatwijk.nl.