outhands

Martijn Gootjes: Wil me meer dan 200% inzetten

Op donderdag 23 april jl. kwam Martijn Gootjes op de training ongelukkig ten val en hij raakte bij die aktie ‘ernstig’ geblesseerd. Om alle ‘roddels en geruchten’ tegen te gaan heeft het webteam vanmorgen contact met hem opgenomen en daarin vertelde hij dat er maandag jl. een MRI-scan is gemaakt en daaruit bleek dat zijn binnenste knieband voor het grootste deel is ingescheurd!

Dit zou kunnen genezen met rust, maar dan staat er een periode van 4 maanden voor; sportman als hij is heeft hij vanaf het moment dat het gebeurde alle mogelijke ‘dingen gedaan’ die het genezingsproces zouden kunnen versnellen. Na een ‘second opinion’ van een sportarts blijkt dat hij met veel oefeningen een revalidatie-periode van 6 tot 8 weken moet overbruggen!

Martijn: “Ik ben altijd positief ingesteld en wil me meer dan 200% inzetten om die 6 weken te halen. Dat zou namelijk betekenen dat ik de laatste wedstrijden om het kampioenschap van Nederland nog zou kunnen halen. En wie wil daar nou niet alles voor opzij zetten?. Mocht ik het onverhoopt niet halen is het niet meer dan jammer, want dan weet ik van mezelf dat ik er alles aan gedaan heb om het wél te halen”

Langs deze weg willen hij hem nogmaals beterschap en sterkte toewensen en wij hopen, net als hij, dat wij hem dit seizoen nog in aktie zullen zien