Bram van Egmond

Mark van den Boogaart te gast bij RTV Katwijk TV

Lange tijd leek er geen vuiltje aan de lucht maar in de slotfase ging het alsnog mis. Met twee overwinningen en twee nederlagen bivakkeert Rijnsburgse Boys in de middenmoot. Met Scheveningen als verrassende koploper is de topklasse nu echt begonnen. De huidige ranglijst roept veel vragen op dus hoogste tijd om met spelers en voetbalanalisten te duiden hoe de krachtsverhoudingen liggen.
Maandagavond om 21:00 uur wordt voor de eerste keer in het huidige seizoen de voetbaltafel gedekt. Als hoofdgast schuift aan tafel middenvelder Mark van den Boogaart. Hij wordt terzijde gestaan door Leidsch Dagblad sportjournalist Robbert Minkhorst. Mis het niet, ruim een halfuur voetbalpraat. Luchtig, soms ook scherp en met een vleugje humor.
De TV-uitzending is te zien via het tv-kanaal van RTV Katwijk (tv-kanaal 45 en Ziggo digitale tv-kanaal 41). Herhaling van deze voetbaluitzending vindt plaats op maandagavond rond 23.00 uur en dinsdag t/m zaterdag rond 00.00 uur, 21:00 uur en 23.00 uur (telkens na RTV Magazine). Vanaf dinsdag kun je de uitzending ook terugkijken via het YouTube kanaal van RTV Katwijk.