outhands

Mari

 Beste Rijnsburgse Boys Supporters,
 
Voor de wedstrijd Rijnsburgse Boys – Excelsior Maassluis hebben velen van jullie mij op de middenstip gezien, met de vraag of jullie mij wilden steunen door op mij te stemmen door middel van een sms-je, zodat ik ik genoeg stemmen kreeg om in de finale te komen van de Mis(s)verkiezing. Dit is een Mis(s)verkiezing voor meiden met een lichamelijke handicap. De Mis(s) Nederland 2007 wordt voor een jaar lang ambassadeur van Onbeperkt Nederland!
 
Nu ben ik mede dankzij jullie door naar de finale! Ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie stemmen, en ook voor jullie leuke berichtjes die jullie in het gastenboek van de site van Rijnsburgse Boys hebben achtergelaten!
 
Willen jullie mij zien in de finale, kijk dan op woensdag 6 juni om 21:25 uur op Nederland 1 (de TROS) naar de Live-uitzending, Mis(s)verkiezing! Lucille Werner en Jaap Jongbloed presenteren dit programma en ik kan jullie vertellen dat het echt een hele leuke uitzending wordt! In diezelfde uitzending wordt nog bekend gemaakt wie zich voor een jaar lang Mis(s) Nederland èn ambassadeur van Onbeperkt Nederland mag noemen.
 
Dit jaar zal de deskundige jury bestaan uit Wilma Nanninga (journaliste Telegraaf), Irene van der Laar (voormalig Miss Universe Nederland/presentatrice), Marc de Hond (radio dj) en Jeroen van der Mast (directeur Elite Agency).
Zij beslissen op woensdag 6 juni, samen met de kijkers thuis, wie de titel Mis(s) 2007 en het kroontje verdient. De jury bepaalt welke 3 kandidaten overblijven waarop diezelfde avond week gestemd kan worden. Wie weet kan ik in die Live-uitzending wel weer een beroep op jullie doen!
 
Nogmaals allemaal heel erg bedankt, en ga zeker kijken 6 juni!!!
 
Groetjes Mariëtte