Bram van Egmond

Make-A-Wish voor Tom Vianen

Tom Vianen uit Rijnsburgse Boys D6 kreeg een verrassingsdag via de Stichting Make-A-Wish. Dit heeft zijn oma allemaal in werking gezet en vandaag was de uitvoering van dit plan. Het hele gezin Vianen wist van niets en dus was de verrassing groot, toen er vanmorgen een prachtige witte limousine voor de deur stond.

IMG_6308a

Met deze limousine werd vertrokken naar Roosendaal, alwaar een voetbalmuseum bezocht werd en er heerlijk werd gegeten. Vervolgens vertrok de limo weer naar Rijnsburg, om te stoppen op Sportpark Middelmors. Aldaar hadden zich heel wat mensen verzameld, om deze surprise nog leuker te maken.

IMG_6317a

Groot was de verbazing op het gezicht van Tom, toen hij in het sponsorhome aangesproken werd door niemand minder dan Edwin van der Sar. Tom zijn droom is het om profkeeper te worden en van wie kan je dan beter een training krijgen dan van Edwin en van Richard? Want onze eerste elftalkeeper Richard van Nieuwkoop wilde uiteraard ook graag zijn medewerking verlenen aan dit spektakel.

IMG_6325a

Onder luid gejuich betraden de 3 keepers het hoofdveld en onderging Tom de training van zijn leven. Na de training ontving hij namens Ajax een origineel shirt van dit seizoen, met rugnummer 1 (hoe kan het ook anders). Namens Rijnsburgse Boys ontving Tom uit handen van Richard een shirt van Rijnsburgse Boys met daarop alle handtekeningen van de A-selectie en ook nog een voetbal met alle handtekeningen. Tot slot ontving Tom een boek van en over Edwin van der Sar; een prachtexemplaar over de gehele carrière van van der Sar!

IMG_6330a

Tot slot nog een drankje, met zijn teamgenoten, in het sponsorhome en toen vertrok de limousine naar een pizzeria in Noordwijk. Daar heeft het hele gezin ongetwijfeld van genoten, net zoals van deze dag!

IMG_6334a

Namens Rijnsburgse Boys willen wij alle aanwezigen bedanken en iedereen die zijn medewerking heeft verleend aan deze happening!
De foto’s zijn o.a. gemaakt door Hans Oudwater, maar ook de Stichting Make-A-Wish zal al haar foto’s (van de gehele dag) online zetten op hun website (zie hier: http://www.makeawishnederland.org/)