outhands

MA1 bedankt sponsor J.P. Hogewoning

Hallo, wij zijn de meiden van de MA1. Langs deze weg willen we de fa. J.P. Hogewoning bedanken voor de mooie trainingspakken. We hebben veel plezier aan deze pakken en zijn er zeer blij mee. De fa. Hogewoning kiest voor kwaliteit en dat bewijzen we ook. De fa. Hogewoning doet dat met Colombiaanse anjers en tros anjers. Maar hun assortiment is vele malen groter geworden. Zo hebben ze hoge kwaliteit hypericum, gips, hortensia uit Ecuador. Dit najaar zijn ze ook begonnen met Italiaanse producten. We noemen de anjers, trosanjers, ranonkels, anemonen, gladiolen en leeuwenbekken. Maar voor mooie rozen kunt u ook bij ze terecht.

  

U ziet het de fa. Hogewoning is het adres voor kwaliteit en service. Ze kunnen u op alle veilingen leveren. U kunt natuurlijk op de web shop van ze kijken of gewoon contact zoeken met John en of William Hogewoning.

Nu over ons nog even.We spelen zaterdag onze kampioenswedstrijd we willen vragen komt een ieder kijken naar dit gezellige elftal. We hopen u allen daar te zien.