outhands

Louis Lasander: niemand is onmisbaar

Het is alweer woensdag 23 januari 2013. Vorige week om deze tijd lag ik nog in het LUMC voor een operatie aan een hernia en aangezien ik van vele kanten hoor en lees: ‘hoe zou het met hem zijn?’, leek het mij een goed plan eens iedereen op de hoogte stellen, via onze prachtige website

Ik ben inmiddels alweer ruim 3 maanden uit de roulatie en dus ook niet bij de club geweest. De club waar mijn hart aan verpand is! Vele opmerkingen/reacties al gehoord en gelezen als: die is zeker naar een andere club? Of in onderhandeling?

Ik kan u meedelen dat dit niet zo is! Ik heb de afgelopen maanden de club (uiteraard) op de voet gevolgd via alle beschikbare media. Het is voor mij persoonlijk dan ook zeer jammer dat ik een aantal hoogtepunten heb moeten missen. Maar dat is helaas niet anders en als dat het ergste is……

Toch wil ik er een paar noemen, waar ik normaal gesproken bij aanwezig zou zijn geweest: de wedstrijden tegen FC Emmen en PSV Eindhoven, het G-zaalvoetbaltoernooi, de Kerst Kinderbingo, de Nieuwjaarsinstuif en ik zal er best nog een paar vergeten! Gelukkig zijn al deze evenementen naar volle tevredenheid verlopen, maar de komende edities ben ik er weer bij (ga ik vanuit).

De mededeling dat onze huidige voorzitter Cees Driebergen aan het eind van dit seizoen stopt als voorzitter kwam verwacht, maar toch ook weer niet. Dat Raymond Kolder stopt vind ik heel jammer, want ik genoot altijd van zijn gedrevenheid in en rondom het veld. Martijn Gootjes werd clubtopscorer aller tijden en helaas was ik daar niet ‘live’ bij, maar heb wel alle artikelen gelezen en gezien. 

De grootste verrassing tot nu toe kwam uit een hele andere hoek en dat is dat onze materiaalman Nico Paauw ermee stopt aan het eind van dit seizoen. Een echte clubman in hart en nieren en Nico: ik zal je gaan missen!

U zult nu denken wat heeft dit stukje nu met onmisbaar te maken? Als je zoals ik ruim drie maanden uit de roulatie bent voor de club, dan zie je dat alles gewoon door gaat! Dus is er niemand onmisbaar! Als ik de reacties op de site lees en de geruchten aanhoor over spelers die (misschien) gaan, dan vraag ik me regelmatig af of de club niet meer bestaat als die mensen weggaan?

Er zijn namelijk altijd nieuwe mensen die opstaan en er voor zorgen dat de vereniging gewoon doorgaat met wat ze al jaren doen: Rijnsburgse Boys op de kaart zetten en zorgen voor een fantastische sfeer binnen de gehele vereniging. Dus maak je niet druk om wat er gaat gebeuren: het komt allemaal weer op z’n pootjes terecht!

Tenslotte wil ik bij deze graag iedereen bedanken voor zijn of haar belangstelling tijdens mijn ziektebed en ik hoop, ijs en weder dienende, over een aantal weken weer aanwezig te zijn op de mooiste club van Nederland en aldaar mijn cluppie weer te kunnen aanmoedigen.

Louis Lasander