outhands

Lever uw rode trainingspak in!

Als u de afgelopen weken met enige regelmaat de training van uw zoon of dochter heeft bezocht, moet het u opgevallen zijn dat de jeugdtrainers er weer keurig bij lopen. Alle trainers en trainsters hebben de afgelopen week een nieuw trainingspak van Rijnsburgse Boys gekregen. Hoewel er nog klein aantal pakken bijbesteld moeten worden, door het aantrekken van nieuwe trainers en door trainers die gehoopt hadden dat hun gewenste maat ook de werkelijke maat zou zijn, ziet het er weer allemaal “strak” uit. Namens de trainers willen we Rijnsburgse Boys dan ook hartelijk bedanken voor dit gebaar.

Door Jan Jungerius werd ik vervolgens op een goed idee gebracht. Wellicht heb jij een jaar of vier geleden ook dat “bordeaux” rode trainingspak van RBB ontvangen en is deze ook bij jou nu onderop de stapel in de kast verdaagd. Wellicht kunnen we via Werkgroep De Ruyter of Stichting Oekroe of een andere hulporganisatie mensen in andere (arme) landen nog blij maken met deze pakken. Natuurlijk moet het trainingspak er nog wel een beetje toonbaar uit zien. We moeten de naam van Rijnsburgse Boys immers wel een beetjes netjes uitdragen “all over the world”.

Op zaterdag 12 november zal de initiatiefnemer, Jan Jungerius, van ’s ochtends 8.00 uur tot 13.00 uur in de commissiekamer uw eventuele overtollige trainingspak in ontvangst nemen. Alvast bedankt voor de medewerking! 

(Uiteraard is andere sportkleding ook van harte welkom).