outhands

Leuke maar vooral leerzame spelregelquiz

Op vrijdagavond 20 maart werd voor de eerste keer een spelregelquiz georganiseerd door de scheidsrechters-commissie. Onder leiding van internationaal assistent-scheidsrechter Nicky Siebert werd het een leerzame en leuke avond.

  

Het bij iedereen bekende Holland Sport fenomeen ‘petje-op petje-af’ lag aan de basis van de quiz. Na enkele vragen was er nog maar 1 persoon die alle vragen goed had beantwoord en dat was Melvin van Nieuwkerk (C1); hij mocht uit handen van Dhr. Siebert een origineel (gedragen en gewassen) shirt van Udinese ontvangen!

De 2e ronde werd er gestreden om een training die gegeven wordt door Joost Kuhlmann en Richal Leitoe; uiteindelijk was het de D1 en enkele spelers uit de D2 die het antwoord goed hadden en de winnaars krijgen dus binnenkort een keer training van deze spelers uit het 1e.

Na de pauze (waarin iedereen gratis frisdank mocht ontvangen) werd er nóg een ronde petje-op petje-af gespeeld en in de finale van deze ronde was de C1 sterk vertegenwoordigd: Sammy Zandbergen en Wouter van Hoogdalem ontvingen de kaarten voor het WK-kwalificatie-duel Nederland – Macedonië en Mitchell Huissteden kreeg het originele wedstrijd-shirt van de nationale ploeg van Portugal.

De aanwezigen bedankten Nicky Siebert door middel van een groot applaus en uit handen van Louis Lasander ontving hij een bos bloemen en een fles wijn, maar niet voordat hij beloofde komend seizoen nogmaals deze quiz te leiden en dat doet hij graag!

Er waren ruim 40 kinderen en enkele leiders/trainers aanwezig, maar lang niet alle genodigde mensen waren op deze avond afgekomen. En dat is door de scheidsrechters-commissie als ‘jammer’ betiteld; als je niets organiseert wordt er geroepen dat er nooit iets geregeld wordt en als je je best doet is de animo niet groot!?

Desondanks zullen we dit het komende seizoen absoluut herhalen want het was zeer leerzaam en dus voor herhaling vatbaar. Dus hou de site in de gaten.