outhands

Leonie de Vries, ballenmeisje bij Nederland – Bulgarije

 Begin maart plaatsten wij een artikel op de site over Leonie de Vries. Zij had de selecties doorstaan voor ballenjongens (J/M) van de KNVB en mocht dus bij een wedstrijd van het Nederlands Elftal gaan assisteren. Afgelopen zaterdag was het zover, bij de wedstrijd Nederland – Bulgarije in de Amsterdam Arena mocht Leonie aan de slag. Hieronder kunt u haar verslag lezen van die dag.

s’ Middags om kwart voor 1 precies gingen we weg, om half 2 waren we in de arena. Toen kregen we een rondleiding met allemaal weetjes over de Arena. Eén van die weetjes was bijvoorbeeld: Dat het dak van de arena binnen 17 minuten open kan.
Na deze leuke rondleiding hadden we even pauze. Daarna gingen we naar het trainingsveld om echt te trainen. We kregen een echte training van Glenn Helder. Dit was erg leuk. Na de training gingen we terug naar de arena. In soccerworld kregen we ons diner. Het smaakte allemaal heel erg goed! Na het diner gingen de ballenjongens (J/M) naar het veld. Eerst om alleen maar eventjes te oefenen met de grote vlag in de middencirkel. Toen gingen we naar de kleedkamer om ons trainingspak aan te trekken en om op de foto te gaan op het veld. Toen we op de foto waren geweest moesten we op onze plek gaan staan en begon de warming-up. 20:30 de spelers komen het veld op en de ballenjongens (J/M) staan in de middencirkel met de grote vlag. Dan word het wilhelmus gezongen. De ballenjongens (J/M) rennen naar hun plek en de wedstrijd begint!
Het was een fantastische dag en echt leuk om een keer zo mee te maken!

Alle foto’s van Leonie bekijken kan hier….