Jaco Hogewoning

In September weer Uitjes-voetbal

Zaterdag 2 mei hebben de Uitjes voor het laatst getraind. 26 4-5 jarigen hadden zich gemeld bij de trainers. Na een uurtje trainen hebben we het seizoen 2014-2015 voor de Uitjes afgesloten, met limonade en een zakje chips. Alle Uitjes zijn natuurlijk toppers en toppers behoren een beker te krijgen.
Met dank aan Van Egmond Lisianthus hebben alle UITJES een gouden beker ontvangen! De organisatoren van de Uitjes willen Van Egmond Lisianthus hartelijk bedanken voor dit geweldige gebaar.
Ook dit jaar zullen we weer afscheid nemen van een aantal trainers. Dit seizoen hebben we een geweldig team aan trainers gehad, helaas gaat het grootste deel stoppen omdat hun kind doorschuift naar de mini-F. TRAINERS BEDANKT VOOR JULLIE INZET DIT SEIZOEN!
En dus zijn we naarstig op zoek naar nieuwe organisatoren en trainers voor het komende seizoen. In september willen we weer gaan starten met de trainingen voor de jongste jeugd. Lijkt dit u leuk om te doen? 1 uurtje per week (op zaterdag) 4- en 5-jarigen bekend maken met het voetbalspelletje? Laat dit dan weten via mariska@jj-projectlead.nl
Want Rijnsburgse Boys zonder Uitjes is natuurlijk onmogelijk en gaat zeker nooit gebeuren! Dus geef u op en verblijd met uw inzet de talenten van de toekomst!