karly

Laatste nieuws voor ADO Den Haag – Heracles Almelo

Met zoveel mogelijk jeugdleden wilden wij naar de wedstrijd ADO Den Haag – Heracles Almelo vertrekken. En dat is qua inschrijvingen zeker goed gelukt! 422 mensen hebben zich aangemeld en dus gaan we met 8 (!!) touringcars naar het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag.
Op zaterdag 29 februari begint de wedstrijd om 18.30uur en dus vertrekken de bussen om 16.45uur vanaf sportpark Middelmors. Dit betekend dat wij alle aangemelde teams verzoeken om uiterlijk 16.30uur klaar te staan op de parkeerplaats achter het tankstation! Ook graag alle deelnemers PER TEAM bij elkaar verzamelen en per team een bus in te stappen. 
De leider/trainer die het team heeft aangemeld zal ter plekke benaderd worden voor het betalen van de aangemelde deelnemers; graag per pin betalen!
Voor eten en drinken wordt gezorgd en we gaan er met z’n allen een mooie happening van maken. Kom zoveel mogelijk in het geel-zwart, zodat ze in Den Haag weten dat Rijnsburgse Boys er is!
Tot zaterdag 29 februari, kom op tijd, kom compleet en kom als Ui!
PS. Ook in het stadion zal te zien zijn dat ze het fantastisch vinden dat er een vereniging met zoveel mensen naar ADO Den Haag komt kijken……..