outhands

Laatste nieuws: UEFA bij Rijnsburgse Boys

Op woensdag 13 april 2011 krijgen wij als Rijnsburgse Boys, tezamen met de KNVB afdeling West II, de kans om aan heel Europa te laten zijn welke verschijningsvormen van voetballen we allemaal in Nederland hebben en hoe we dit organiseren. We willen dan ook vanaf deze plaats jullie alvast bedanken voor de inzet die gepleegd gaat worden tijdens deze middag. Om een goed voetbalplaatje neer te zetten hebben de coördinatoren en de begeleiders al in een eerder stadium de benodigde informatie ontvangen.

Alle mensen die een rol hebben verzoeken we om 12.45 uur aanwezig te zijn bij Rijnsburgse Boys. Indien je wat later komt, laat dit dan weten aan Peter Kerkhof tel. 06-13808122. Om 13.00 uur komen alle mensen van de verschillende activiteiten bij elkaar, waarna de coördinator met zijn of haar team de puntjes op de i zet. Dat kan in de zaal of op het veld waar de activiteit plaats vindt, of in de kleedkamer die hiervoor is aangewezen.
De coördinator is het aanspreekpunt voor de mensen vanuit de UEFA, dus bereid je goed voor op jouw rol.

De spelers en speelsters worden om 13.30 uur verwacht. Om 14.00 wordt dan de opening verricht op het hoofdveld door de KNVB.

De leiders en begeleiders worden verzocht om in de trainingskleding van Rijnsburgse Boys te komen. De spelers en speelsters komen gewoon in wedstrijd tenue, dus gele sokken, zwarte voetbal broek en het geel zwart gestreepte shirt. De keepers komen in hun keeperkleding.

Tot woensdag a.s.

Peter Kerkhof en Edward Duindam