outhands

Laatste Kinderbingo weer druk bezocht

Op vrijdagavond 8 aprl jl werd in de kantine van Rijnsburgse Boys de laatste kinderbingo van dit seizoen gehouden. Deze avonden mogen altijd op een hoop kinderen rekenen en ook deze keer zat de kantine weer vol. Zo’n 85 jongens en meisjes waren er op af gekomen.

  

Er waren uiteraard weer mooie prijzen te verdienen, o.a. een waveboard, doel, mp4speler, matrasvlieger, rubberboot…. voor de winnaar was er een gesigneerd shirt plus een gesigneerde foto van de A-selectie.

Natuurlijk moeten er ook mensen zijn die de nummers draaien en omroepen. Gewoontegetrouw zijn het twee spelers uit het eerste die dat doen en dat was op deze avond niet anders. Niemand minder dan Bennie van Noord en Ronald Breinburg hadden deze taak op zich genomen. Waarvoor uiteraard dank! 

Uiteindelijk werd Koen Heemskerk winnaar van de hoofdprijs (het gesigneerde shirt + gesigneerde foto A-selectie) en kwam er een einde aan alweer de laatste kinderbingo van dit seizoen. Wij danken de organisatie, alle selectiespelers (en trainers) die hebben meegewerkt dit seizoen en natuurlijk alle deelnemers. Het waren gezellige avonden.

Tot volgend seizoen!