outhands

Kuhlmann, Gootjes, Kolder en Schot blijven

  Verheugd kan de technische commissie melden dat een akkoord is bereikt met Joost KuhlmannMartijn Gootjes, Raymond Kolder en Hans Schot. Zij zullen allemaal nog minimaal 1 seizoen bij ‘hun’ Rijnsburgse Boys blijven!

De genoemde spelers zijn samen goed voor 23 seizoenen Rijnsburgse Boys en in totaal maakten zij 140 doelpunten, waarvan Martijn Gootjes de meeste voor zijn rekening nam (93 stuks). Hij nadert inmiddels met rasse schreden de topscorer allertijden (Jac. den Heijer) die met 9 doelpunten meer nog iets voor ligt op Martijn. Met de nieuwe verbintenis, zal hij ongetwijfeld een gooi gaan doen naar dat record en daarbij wensen wij hem uiteraard alle succes!

Joost zegt in een telefonische reactie: “Ik had me aan het begin van dit seizoen voorgenomen om te bekijken hoe fit ik me voel, hoeveel zin ik er nog in heb en hoeveel plezier ik er nog aan beleef. Op dit moment voel ik me topfit, heb er nog heel veel zin in en beleef er elke dag enorm veel plezier aan. Dus dan is de conclusie logisch dat ik nog (minimaal) een jaar blijf bij de Uien. En ik wil zeker nog een keer kampioen worden, dus daar gaan we voor meer dan 100% voor dit seizoen!”

Martijn vertelt: “Meerderen hebben eraan getwijfeld of ik nog een jaar door ga; ik speel immers niet veel de laatste tijd. Ikzelf heb niet getwijfeld; ik voel me fit en heb het nog steeds ongelofelijk naar mijn zin. De groep is fantastisch en ik denk dat we met deze groep nog vele hoofdprijzen kunnen pakken. Ik wil zo graag een keer kampioen van Nederland worden en daar gaan we met de hele groep voor om dat dit seizoen te realiseren!

  Raymond is bezig aan zijn 9e seizoen, ook bij hem kun je dus spreken van een echte ‘Ui’, en hij plakt er daarom nog een 10e seizoen aan vast. Samen met maatje Martijn rijdt hij dus nog minimaal een jaar, 4 x per week, naar sportpark Middelmors. “Net zoals Martijn en Joost heb ik er nog heel veel plezier in, we spelen bij een fantastische vereniging die elk seizoen voor het hoogst haalbare wil gaan. En dat zit ook in mijn aard; ik wil het hoogste haalbare uit mijn carriere halen en dat doe ik al jaren bij Rijnsburg en daarom wil ik er nog een jaar aan vast plakken. Een jublieumjaar want het wordt mijn 10e en dan probeer ik ook mijn 10e doelpunt te gaan maken (red. tot nu toe maakte hij er 7). Het kampioenschap is hetgeen we dit jaar nastreven en dat zal ook komend seizoen de doelstelling zijn. Daar hou ik van! Net als van Rijnsburg!”

Keeperstrainer Hans Schot stelde ik de vraag: Waarom nog een jaar? Zijn reactie: “Waarom niet? Kun je bij een betere vereniging terecht dan Rijnsburgse Boys? Nee! De organisatie staat al jaren als een huis, er is duidelijkheid, de technische en medische staf is perfect ingevuld, de spelersgroep is fantastisch, dus redenen genoeg om ook het 15e seizoen met heel veel plezier voor de keepers van Rijnsburgse Boys te gaan staan! Rijnsburg voelt als een warme deken en dat gevoel moet je koesteren vind ik”

Bij deze wensen wij alle 4 de heren heel veel succes in het lopende seizoen, en ook voor het komende seizoen, met het behalen van de gestelde doelen!