outhands

KRV toernooi groot succes

 Het KRV toernooi voor de voetbalverenigingen van de nieuwe gemeente Katwijk was een groot succes. Twintig F teams van Valken 68, FC Rijnvogels, Quick Boys, vv Katwijk en Rijnsburgse Boys hebben op zaterdagmorgen onder ideale weersomstandigheden voor het eerst in de geschiedenis gestreden om de KRV bokaal.
Winst stond niet centraal maar leuke onderlinge oefenpartijtjes waren de doelstelling van deze ochtend.

Het jongste F team van vv Katwijk ging met de sportiviteitprijs naar huis, terwijl de grote beker in Rijnsburg kon blijven. Na afloop was er als beloning voor iedere deelnemer een zak uien en een pot haring. Uit de reacties bleek, dat deze ludieke prijzen beslist in de smaak vielen.
Daarnaast kreeg burgemeester Wienen, die de prijsuitreiking verzorgde,  in het kader van zijn “inburgeringcursus” een zak van 10 kilo uien. De prijzen waren beschikbaar gesteld door Cees de Mooy jr van de Noordwijkerweg (Rijnsburg) en Ouwehand BV, de koninklijke uit het “oude“ Katwijk.

Namens de organisatie worden de sponsors en de vele vrijwilligers op de velden, in de zaal en zeker niet te vergeten de kantine bedankt voor hun tomeloze inzet.

(tekst: Sam van Geest)