outhands

Korting voor sporters met de Nationale Sportpas

Vanaf november 2005 ontvangen ruim 1,5 miljoen sporters de Nationale Sportpas waarmee zij korting krijgen bij deelnemende bedrijven. De Nationale Sportpas is een initiatief van NOC*NSF en de aangesloten bonden met een groot aantal (retail)partners.

De Nationale Sportpas is een ledenpas en voordeelpas ineen. Als de club is aangesloten bij één van de deelnemende sportbonden (ook KNVB), krijg je ‘m automatisch. Houd de pas altijd bij de hand als je gaat sporten. Het is immers het bewijs dat je lid bent. De pas levert je ook voordeel op. Financieel voordeel, welteverstaan. In de vorm van hoge kortingen op tal van producten en diensten. Bij vele interessante bedrijven.

Stel, je koopt iets bij één van de deelnemende bedrijven. Op vertoon van je pas krijg je dan korting die op je persoonlijke Sportpastegoed op de website van de sportpas wordt gestort. Elke keer dat je iets koopt, groeit je tegoed. Overigens profiteer jij niet alleen. Bij elke aankoop gaat ook een klein bedrag naar de Nationale Sportpas. En zij steunen met dit geld weer de sport in Nederland.

Meer info vind je op www.nationalesportpas.nl