Het bestuur

Koos van Rossum niet langer bestuurder en beoogd voorzitter Rijnsburgse Boys

​​​​​​​​​​In de afgelopen maanden heeft Koos vol energie en enthousiasme kennis gemaakt met het besturen van de vereniging. Koos en ondergetekende zijn vanaf de zomer intensief aan de slag gegaan om de overdracht van de voorzittershamer, per 1 juli 2022, zo geruisloos mogelijk te laten plaatsvinden.  

Koos was als bestuurslid bij alle bestuursvergaderingen vanaf de zomer aanwezig, evenals op de donderdagavond en uiteraard op de zaterdag op de club. Indien het eerste elftal uit speelde was Koos ook present om kennis te maken met de bestuurders van de ontvangende vereniging in de Jack’s League.

Achter de schermen was een start gemaakt met dossieroverdracht, wat prima verliep. Het bestuur van vv Rijnsburgse Boys was dan ook maar wat blij dat Koos aan boord was gekomen!

Er ontstond echter begin deze maand een discussie, over de juridische structuur van de club, waarbij de personen binnen de werkgroep van mening verschilden over de snelheid en wenselijkheid van een aanpassing daarin. Uiteindelijk leidde deze discussie tot een zodanige situatie dat Koos, met pijn in zijn hart, heeft moeten bedanken voor het opvolgen van de functie van voorzitter van onze vereniging.

Het moge duidelijk zijn dat wij dit besluit nadrukkelijk betreuren, maar zeker ook respecteren. Wij zullen de zoektocht voortzetten zodat Rijnsburgse Boys per 1 juli a.s. een nieuwe voorzitter heeft en de bestuurlijke continuïteit voor de komende jaren geborgd is.

Met sportieve groet,

Namens bestuur vv Rijnsburgse Boys

Ad Hendriksen (voorzitter)