outhands

KNVB Voetbaldagen

Een aantal dagen achtereen met andere voetballers werken aan je techniek, wie wil dat nou niet! Aanvallen, verdedigen en omschakelen; alles komt aan bod op de KNVB Voetbaldagen die op talloze plaatsen in Nederland plaatsvinden.

Je kunt kiezen uit verschillende programma’s, welke onder leiding staan van gediplomeerde trainers en  gevarieerde trainingsvormen kent met onder meer 4-tegen-4, 7-tegen-7 en een Goalmastercircuit. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek KNVB Nike-tenue, een Nike bal en een certificaat met de groepsfoto. Daar kun je nog eens mee thuiskomen!

Programma
De meeste voetbaldagen bestaan uit 3 dagen voetballen. Het programma duurt dan elke dag van negen uur ’s ochtends tot vier uur ’s middags. Er zijn dus geen overnachtingen. In de ochtend is het vooral trainen en in de middag zijn er wedstrijdvarianten waar vele fraaie prijzen te winnen zijn. Gedurende deze dag(en) krijgen de deelnemers genoeg te drinken en wordt er gezorgd voor een uitgebreide lunch.

De KNVB Voetbaldagen vinden op 9,10 en 11 augustus 2010 plaats bij Rijnsburgse Boys. Aanmelden kan via de site van de KNVB (klik hier). De inschrijving is pas een paar dagen geopend en er zijn nog maar 45 plaatsen vrij! Wees er dus snel bij als je mee wilt doen!