Kinderbingocommissie

Kinderbingo: weer een groot succes

De laatste kinderbingo van het seizoen was op vrijdag 24 juni jl. Een Tropical versie! En wat hadden we er weer veel zin in! Zo ook 136 kinderen die met ons deze tropische editie graag wilden meemaken.

De spelers die deze keer de ballen mochten draaien waren Dani van der Moot en nieuwkomer Lesley Bakker. De nieuwe speler uit Amsterdam heeft ondertussen twee weken meegetraind en werd gelijk gekozen als ballenkoning; de hele avond heeft hij uitmuntend de nummers gedraaid en Dani van der Moot gezellig de bingo aan elkaar gepraat. We mogen wel zeggen: een top duo! Wat deden ze het ongelofelijk goed!

In deze Tropical versie was er tropische versiering en aankleding maar ook tropische cadeaus. Denk hierbij aan verschillende soorten mooie grote zwembanden, opblaasboten, Black Banana’s petjes en de hoofdprijs een fantastisch professioneel supboard! Er waren dit keer uiteraard weer super veel prijzen te winnen, niet alleen met de bingo maar ook de loting. Alle kinderen kregen bij binnenkomst een lootje en na iedere ronde werden er mooie Nederlands elftal ballen en luchtbedden verloot. Na vier rondes liepen we een klein beetje uit, waardoor de laatste ronde een Superronde werd voor de hoofdprijs: het supboard! Na een superspannende ronde waarbij veel kinderen nog maar één nummertje moesten voor de mega prijs, won Hugo Postma het supboard. Wat waren hij en al zijn vrienden blij! Helemaal toen iedereen nog samen met Kaai de Kraai en de spelers op de foto mocht.

Om deze subtropische knalavond af te sluiten, kreeg iedereen, bij het netjes inleveren van zijn bingo plankje, een waterpistooltje. Dat moet deze zomer hopelijk helpen voor een beetje verkoeling.

We zien jullie graag weer bij de volgende kinderbingo in het nieuwe seizoen. We hebben al gehoord dat de spelers eerst zelf een bingo gaan houden, om te strijden wie er bij de volgende bingo de ballen mag draaien! Daar worden wij weer blij van, van zulke enthousiaste spelers! Wordt vervolgd……

Geniet van de zomer!
Groetjes Carla, Hellen, Minou, Barbara, Petra, Anne-Marie, Maxime en Mariëlle