Kinderbingocommissie

Kinderbingo 2.0: een record!

Vrijdag 13 mei om 18.30uur was het dan eindelijk (weer) zo ver: de allereerste Kinderbingo sinds 2 jaar! Zelfs ruim 2 jaar geleden was de laatste keer en door alle ellende is er eerder niet van gekomen.

Maar met een nieuwe kinderbingocommissie is er nieuw elan en dus een nieuwe start. Zonder de vorige kinderbingocommissie tekort te doen overigens, want die hebben het perfect voor ons achtergelaten!

Vrijdag jl. dus met bingomasters Bram Ros en Jeroen Spruijt en die hadden aan het eind van de avond een ‘beetje schorre stem’, want probeer maar steeds over 148 (!!) deelnemers heen te komen. 148 is een record; nooit werden er zoveel bingo-plankjes verkocht en nog nooit was het zó druk in de kantine, met alleen maar kinderen!

Voor velen was het uiteindelijke doel om de hoofdprijs te winnen. Een Black Banana’s trainingspak, uit te zoeken in elke gewenste maat of kleur bij Aandewiel Sports & Fashion. En deze felbegeerde prijs werd in de wacht gesleept door Anne de Boer.

Om 20.45uur was iedereen weg uit de kantine en werd er direct geëvalueerd voor de volgende editie; die komt spoedig en het thema van die bingo is ‘Tropical-Bingo-Party‘. Wanneer dat zal zijn horen jullie spoedig!

Tot dan

Namens Mariëlle, Petra, Anna-marie, Carla, Hellen, Barbara en Minou