outhands

Kevin Winter gekozen tot speler van het jaar =VIDEO=

 Afgelopen zaterdag werd voor de 4e keer de ‘Gouden Ui’ uitgereikt aan de speler van het jaar, namens de supporters. In de drie eerdere edities werd gewonnen door Bennie van Noord, Tim Orlowski en Kevin Winter. Ook dit jaar mochten supporters weer hun top drie doorgeven aan het webteam. De nummer 1 kreeg 5 punten, de nummer 2 kreeg 3 punten en de nummer 3 kreeg 1 punt.

Vanaf dat de eerste stemmen binnen kwamen was de winnaar eigenlijk al duidelijk. Kevin Winter begon aan kop en is daar niet meer vanaf geweest. Zijn geweldige spel was voor de meeste mensen genoeg om hem voor de tweede keer op nummer één te zetten. RBB-TV sprak met hem na de uitreiking. U kunt de video hier bekijken.

Ook de tweede plek was vrij snel duidelijk. Publiekslieveling Joost Kuhlmann, inmiddels een wel een échte UI te noemen, stond net als de eerdere verkiezingen op een keurige tweede plek.

De strijd om de derde plek was spannend. Tot aan de laatste stemdag ging het tussen twee verdedigers, Bennie van Noord en Jos van Beuningen. Uiteindelijk kreeg Bennie net even iets meer stemmen waardoor Jos op een keurige 4e plek eindigde.

Top 5:
Kevin Winter
Joost Kuhlmann
Bennie van Noord
Jos van Beuningen
Jeffrey Winter