outhands

Kevin en Jeffrey Winter naar Rijnsburgse Boys

Hierbij delen wij mee dat, na het lopende seizoen, Kevin en Jeffrey Winter bij Rijnsburgse Boys zullen gaan spelen. Beide spelers hebben hun akkoord gegeven, waarvan Kevin (31 jaar) voor 2 seizoenen en Jeffrey (28 jaar) voor 1 seizoen.

De broers spelen al vele seizoenen samen (Westzaan, SVA, AZ, FC Lisse en IJsselmeervogels) en blijven dat dus ook (minimaal) het komende seizoen doen! Kevin vertrekt uit sociale redenen bij IJsselmeervogels; de komst van een tweeling en de reistijd van Lisse naar Spakenburg kostte de middenvelder teveel moeite (lees: tijd) om het te blijven volhouden.

Jeffrey Winter speelt inmiddels alweer 4 jaar bij IJsselmeervogels en is volgens hem ’toe aan een andere uitdaging’. Uiteraard zijn wij zeer verheugd dat de keuze van deze top-spits op Rijnsburgse Boys is gevallen. Ook de hereniging met hun ‘oud-trainer’ Niek Oosterlee heeft ongetwijfeld meegewogen in hun besluit!

kev       jef
Kevin Winter        Jeffrey Winter

Kevin en Jeffrey heten wij hierbij van harte welkom en wij wensen hen hierbij nog heel veel succes in het lopende seizoen en nog veel meer succes in de komende seizoenen!