karly

Kerstgroeten van het bestuur

De kerstdagen staan voor de deur en de voetbalactiviteiten op de velden van de Middelmors zijn (bijna) tot stilstand gekomen. Gisterenavond (woensdag) was er nog een inhaalwedstrijd van het 14e, maar dat was het geloof ik wel de komende periode.
Niet iedereen zal hier blij mee zijn, want laten we eerlijk zijn: met de huidige weersomstandigheden hadden we dit weekend best willen en kunnen voetballen. Een winterstop klinkt, met de huidige temperaturen, wat vreemd en een witte kerst moeten we ook dit jaar uit het hoofd zetten.
Het geeft mij in elk geval de gelegenheid om, namens het bestuur, alle vrijwilligers weer enorm te bedanken voor alle inzet in het afgelopen jaar. Ik heb wel eens de indruk dat we dat met z’n allen de normaalste zaak van de wereld vinden, dat er vrijwilligers zijn die belangeloos in hun vrije tijd betrokken zijn bij Rijnsburgse Boys. Zonder deze vrijwilligers zou Rijnsburgse Boys nimmer kunnen bestaan!! Voor mij was 2013 natuurlijk een zeer bijzonder jaar waarin ik in juni de voorzittersrol van Cees Driebergen mocht overnemen. Als ”buiten ui” voorwaar geen gemakkelijke opgave, maar ik moet u meedelen dat het eerste halfjaar omgevlogen is en dat ik het enorm naar mijn zin heb bij de club. Een club vol met emoties, ambities, teleurstellingen en vreugde en bovenal veel warmte. Een mooie club vol met tradities en geschiedenis. Kortom: een club om trots op te zijn.
Tot slot wil ik alle leden, vrijwilligers, sponsoren, supporters en andere betrokkenen bij Rijnsburgse Boys prettige kerstdagen toewensen en bovenal voor 2014 een zeer gezond en sportief succesvol jaar.
Ik ontmoet u graag op onze Nieuwjaarsinstuif op zaterdag 4 januari a.s.
Met vriendelijke groet,
Ad Hendriksen
(voorzitter)