Bram van Egmond

Kerstgroet van voorzitter Ad Hendriksen


Terwijl kerstavond begonnen is mijmer ik over onze vereniging. Het jaar 2019 is voorbij gevlogen en nu staat 2020 voor de deur. Het jaar waarin de vereniging 90 jaar bestaat. Een hele rit vanaf 1930, die ik slechts voor een klein deel heb mogen meemaken. Ik ben niet zo van de achtbaan maar het besturen van onze prachtige club voelt af en dan wel zo. Seizoen 2019/2020 is al weer halverwege en 2020 staat voor de deur. Ik voorzie een prachtig jaar met vele spannende voetbalwedstrijden en hele mooie evenementen in de komende maanden. Ik noem er een paar. Uiteraard is daar op zaterdag 4 januari weer de Nieuwjaarsinstuif, op zaterdagavond 15 februari zingt Rijnsburgse Boys ABBA en op 21 maart is er de vrijwilligersavond in La France. In het 2e kwartaal staat natuurlijk op vrijdag 3 april de Paasveiling op de rol en op Tweede Paasdag is er weer het grandioze Bakkerij van Tilburg Uientoernooi. Op 19 en 20 juni sluiten we het seizoen af met de Familiedagen.
Maar eerst voor de jaarwisseling is er komende vrijdag nog het Oliebollen G Toernooi. U bent vanaf 16:00 uur van harte welkom in Sporthal Middelmors.
Ik wil wederom namens het bestuur, alle vrijwilligers weer enorm te bedanken voor alle inzet in het afgelopen jaar. Ik wil hen maar ook alle leden, de veie sponsoren, supporters en andere betrokkenen bij Rijnsburgse Boys prettige kerstdagen toewensen en bovenal voor 2020 een zeer gezond en sportief succesvol jaar.
Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur
Ad Hendriksen (voorzitter)