karly

Kerst Koppelklaverjassen per inschrijving

Zaterdag 18 december is het Kerst Koppelklaverjassen. Zoals altijd de laatste zaterdag voor de kerst. Normaal is het in de kantine, maar door alle ‘opgelegde regels’ doen we dat dit jaar in het sponsorhome! Daar hebben we meer ruimte en kunnen we de 1,5 meter makkelijker hanteren

Wat we wel graag willen, is weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Dus doen we het dit jaar via voorinschrijving. En ook dat kan dan weer op 3 manieren. Via een telefoontje aan Ryan van Tilburg via 06-23818741, of via een whatsapp aan hetzelfde nummer, of via het invullen van onderstaand formuliertje.

Ten opzichte van alle vorige jaren willen we het voor de deelnemers (nog) aantrekkelijker maken. En dit betekend dat elke deelnemer € 15,00 betaalt en dat dan alle drankjes en hapjes inbegrepen zijn. Dus aan het eind van de rit, hoeft er niets meer afgerekend te worden!

Schrijf u daarom zo snel mogelijk in, om teleurstellingen te voorkomen. We zitten namelijk aan een maximaal aantal zitplaatsen in het sponsorhome.

We starten met kaarten om 14.00uur, maar vanaf 13.30uur is de inloop in het sponsorhome, waar de koffie op u staat te wachten!

Ja, wij melden ons graag aan: