outhands

Keeperstrainers gezocht

Voor keepers zijn er in de afgelopen jaren heel wat zaken veranderd. Niet alleen de spelregels maar ook de kleding en de handschoenen zijn aangepast aan de behoefte van de hedendaagse doelverdedigers. Daarnaast komt het spelen op kunstgras steeds vaker voor en moeten ze zich ook aanpassen aan die omstandigheden. En ook andere vaardigheden worden steeds belangrijker zoals het coachen en vooral het meevoetballen. Kortom er word van een keeper dus steeds meer gevraagd en verwacht en daarom is naast de groepstraining aparte keepers training erg belangrijk.

Ook bij Rijnsburgse Boys worden keepers steeds belangrijker en krijgt deze groep meer en meer aandacht. Vorig seizoen kregen bijna alle jeugdkeepers naast hun normale training ook keeperstraining en is er voor dit seizoen ruimte ingepland in het training schema. Hiervoor zijn wij op zoek naar (oud) keepers, Selectie keepers en een ieder die geïnteresseerd is in het keepersvak met of zonder ervaring die het leuk vinden om training te geven aan onze jeugd. Natuurlijk zorgen wij voor de nodige begeleiding en oefenstof.

Wil je graag wat doen voor de Club maar niet per se gebonden zijn aan de zaterdagen meld je aan en stuur een e-mail naar jaco.hogewoning@gmail.com voor meer informatie.