outhands

Karly van Duivenvoorde: ’t Komt goed (update)

Dit is niet de ‘normale’ manier zoals het webteam het voor ogen heeft, maar als jezelf tot dat webteam behoort is het wat makkelijker……..

Ik wil namelijk graag iedereen bedanken voor de enorme steun die ‘Rijnsburgse Boys‘, en de lezers van de website, mij en mijn gezin de afgelopen dagen heeft gegeven. Ik had niet verwacht dat er zoveel mensen zijn die aan je denken, met je meeleven en het ook nog uitspreken. Het saamhorigheidsgevoel is nog groter dan ik had gehoopt blijkbaar. Daar ben ik trots op en daar mogen jullie zeker trots op zijn!

Vanaf het moment dat ik op donderdagmiddag 1 oktober hoorde dat het met mijn gezondheid niet best was, heb ik van vele kanten steunbetuigingen ontvangen, waarvoor ik een ieder zeer dankbaar ben. Het doet je op dat moment goed en geeft je vooral veel morele steun! En dat is zeker niet onbelangrijk op het moment dat de grond onder je voeten wegzakt. Dat kan ik jullie (helaas) uit ervaring melden………

Zo heeft de brief, met handgeschreven beterschaps-wensen, van alle spelers en begeleiding van de A-selectie mij enorm veel kracht en vooral moed gegeven. Ik heb hen daarvoor persoonlijk al bedankt, maar ik vind dat dit best vermeld mag en misschien wel moet worden. Maar ook kaarten/sms-en van meerdere elftallen van Rijnsburgse Boys laten mij zeker niet onberoerd.

Op donderdag 8 oktober kreeg ik, gelukkig, te horen dat alle testen die zijn gedaan louter positieve zijn; er is in de rest van mijn lichaam geen enkele uitzaaiing gevonden! Het stadium waarin ze mijn ziekte hebben ontdekt is vroegtijdig en dat is goed. Vanaf dinsdag 13 oktober ga ik 2 tot 3 zware maanden tegemoet, maar met de steun die ik tot nu toe heb ontvangen kan het niet anders dan dat ik mij daar doorheen vecht! Als ik mij aan de voorwaarden hou, die de doktoren hebben opgesteld, ben ik met de komende kerst weer gezond zoals het zijn moet!

De belangrijkste voorwaarde is dat ik mij, die komende maanden, niet in groepen mensen moet gaan mengen (vanwege infectie-gevaar) en dat betekend dus automatisch dat ik Rijnsburgse Boys en omstreken moet vermijden. Die voorwaarde moet ik respecteren en dus zal een ieder mij daar vanaf maandag 12 oktober een paar maanden niet zien!

Per mail, sms en telefoon blijf ik uiteraard altijd bereikbaar, dus de website zal ik blijven bijhouden en ook de teamwebsites komen niets tekort!

Ik wil jullie allemaal heel veel succes wensen voor dit lopende seizoen en na de winterstop ben ik er weer bij! Die belofte doe ik jullie hierbij en daar mogen jullie mij aan houden!

’t Komt goed, zoals het zijn moet!

Karly, Marissa en Dominic van Duivenvoorde