Bram van Egmond

Kantineheld Ryan van Tilburg

Gisteravond, 20 december, was het dan eindelijk zover. Ryan van Tilburg was de Kantineheld bij Voetbal International TV op RTL 7. Om 19.30uur moesten we, Ryan en 10 mensen die hij mee mocht nemen, ons melden en moest Ryan gelijk de make-up in. Zijn gasten moesten aan de Amstel stamtafel gaan zitten en daar werd uitgelegd wat er van ons verwacht werd, er moest worden geproost voor het TV-shot en Ryan kreeg instructies van barvrouw Escha.
Om 20.15uur kwamen de overige gasten binnen en om 20.30uur begon de uitzending. De spanning werd bij Ryan toch wel zichtbaar, want er was hem uitgelegd dat hij om 2-3 minuten voor 21.00uur aan de beurt zou zijn. Toen het zover was, reageerde hij toch echt op z’n Tibbes…….. Wij, en de hele zaal trouwens, hebben verschrikkelijk gelachen. En ik neem aan de kijkers ook!
Na afloop mocht ‘Tibbe’ zijn meegebrachte rumstollen en flessen drank persoonlijk overhandigen aan de 4 hoofdrolspelers in hun kleedkamer. Ook uniek trouwens, want dat gebeurt nooit volgens Wilfred Genee! Ze hebben het nog even gehad over het dom-kijken van Van der Gijp en met een enorme ervaring rijker en een prachtige avond in ons geheugen, zijn we weer naar huis gegaan.
Ryan bedankt voor de uitnodiging namens Fiona, Nelleke, Lisette, Kjella, Sjaak, Louis, Aart, Piet, Jaap en Karly en de vrouw van Sjaak Ouwersloot (Bianca) uiteraard bedankt voor de nominatie van Ryan, waardoor wij een genoeglijke avond hebben gehad!
En het is je gegund trouwens, gezien de enorme berg reacties op FaceBook, Twitter en op de website!
Het item kunnen we niet met een directe link doorsturen. Dat moet via www.rtlxl.nl en dan klikken op GEMIST, dan RTL 7 (links) en dan kiezen voor Voetbal International aflevering 39. Na 28.25minuten begint het