outhands

Kampioenen ontmoeten Kampioenen

Afgelopen dinsdag was de dag van de kampioenen, de jongens van de E7 werden verrast met een ontmoeting met het eerste van Rijnsburgse Boys.
Tijdens de training van het eerste mochten de jongens van de E7 op de foto met de complete selectie en begeleiding van het eerste. Kijkend naar de foto zou de tekst “dit is een goed stel hoor” niet misstaan! Een ware belevenis voor beide teams.

Na de foto was het feest zelfs nog niet voorbij, want alle spelers van de E7 kregen nog een bal met alle handtekeningen van het eerste erop en mochten daarna met hun favoriete speler op de foto. Beide teams hebben nog een aantal belangrijke wedstrijden op het programma staan, het eerste voor de kampioenscompetitie en de E7 de halve finale en hopelijk finale wedstrijd voor de beker. Beide teams succes daarmee en hopelijk kunnen we het na die wedstrijden nog een keer over doen, dan als algeheel zaterdag of nog meer kampioen en de winnaar van de beker. Namens de E7: Ted en alle spelers en begeleiders van het eerste bedankt voor de schitterende verrassing!!

kampioenen

Op de teampagina van de E7 staan nog meer foto’s