Kampioenen galerij 2007/2008

In de kampioenengalerij eren we alle kampioenen van seizoen 2007/2008.

Rijnsburgse Boys 2

Zaterdag 19 april heeft Rijnsburgse Boys 2 voor het tweede opeenvolgende jaar het kampioenschap binnengehaald. In een aantrekkelijke wedstrijd werd Vitesse Delft met 5-1 verslagen.

Rijnsburgse Boys 5

Rijnsburgse Boys A1

Door een 3-0 overwinning tegen CDW uit Wijk bij Duurstede is de A1 kampioen geworden in de 3e divisie. Door doelpunten van Mehmet Yigit en Thijs Haselhoff (2x) werd de eindstand al bij rust bereikt. Dit is de 3e keer in 3 jaar dat de A1 gaat promoveren naar een hogere divisie.

Rijnsburgse Boys A3

De A3 won op 19 april thuis van Foreholte met 12-1, het kampioenschap was binnen.

Rijnsburgse Boys MJ1

17 mei werd Meerburg met 7-0 verslagen, de dames van MJ1 konden gaan feesten!

Rijnsburgse Boys D3

Dinsdag 13 Mei is de D3 na een spannende wedstrijd kampioen geworden. Er werd gewonnen met 1-3 van ASC.

Rijnsburgse Boys D5

Het was een spannende wedstrijd die wij op het heilige der heiligen mochten voetballen, namelijk veld 1. Hier word je extra zenuwachtig van waardoor Graaf Willem Vac tot tweemaal toe op voorsprong kon komen. Gelukkig bleven alle spelers van de D5 voetballen en werd de wedstrijd met 7-3 gewonnen.

Rijnsburgse Boys E7
RBB E7 kampioen

Rijnsburgse Boys E13

Het meisjesteam E13 kampioen geworden. Dit gebeurde in een wedstrijd tegen de directe concurrent Kagia E4. Na 50 minuten voetbal was de eindstand 4-1 voor onze meiden, dus kampioen.

Rijnsburgse Boys F2

Afgelopen zaterdag werd de F2 na een klinkende overwinning (11-2) op Quick Boys kampioen!

Rijnsburgse Boys F7

Staand van links naar rechts: Sander Koemans, Arco Kralt, Luuk van de Brug, Thijs Turnhout, Ruben Koenen, Bradley Paauw en Jim Schoneveld.
Zittend: Milan Bruggenkamp. Mike Hulsebosch staat helaas niet op de foto.

Ook kampioen geworden? Mail de foto en e.v.t. een kort verhaaltje naar webteam@rijnsburgseboys.nl