outhands

Kaartverkoop Rijnsburgse Boys – G.A.E.

Aanstaande woensdag om 17.00 uur treden onze Boys aan tegen de koploper van de Jupiler Leage

In overleg met de autoriteiten en de KNVB kan deze wedstrijd door supporters van GA Eagles uitsluitend bezocht worden met een  auto-combi kaart. Dit heeft tot gevolg dat er slechts onder voorwaarden a.s. woensdag vanaf 16.00 uur kaarten kunnen worden gekocht  aan de kassa.

Alle bezoekers moeten zich dan legitimeren bij het kopen van een kaartje met een geldig legitimatiebewijs (paspoort/ID kaart of rijbewijs). 

Op grond van deze veiligheidsredenen zullen bezoekers uit Deventer en omgeving op de wedstrijddag geen kaarten kunnen kopen en dus geen toegang tot het sportpark krijgen. Zij kunnen alleen via hun club met auto-combi kaarten naar Rijnsburg komen om de wedstrijd te bekijken.

In verband met deze extra veiligheidsmaatregelen is er op maandagavond 21 september van 19.30-20.30uur nog een extra voorverkoop. Wij adviseren u van deze extra mogelijkheid gebruik te maken om de kaartverkoop op woensdagmiddag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij zitten weer voor u klaar maandagavond in het secretariaat.